Skip to main content

  

Article Detail

Regelbunden nässkölj, allergier och besvär i näsan

Att upprätthålla din nasala hälsa bör betraktas som en viktig del av din rutin. Dels för att avvärja de bakterier och virus som återvänder varje vinter - men även för att en näsa som inte är täppt hjälper dig att sova bättre och förhindrar att virus och bakterier reser längre in i kroppen.

Regelbunden nässkölj

PHYSIOMER är den naturliga lösningen vid förkylning och besvär i näsan. Med hjälp av naturligt havsvatten från Saint-Malo bukten, ger PHYSIOMERs produkter PHYSIOMER Normal Jet, PHYSIOMER Strong Jet och PHYSIOMER Baby en effektiv näsrengöring, vilket hjälper till att minska risken för näsbesvär.

Symtom och behandlingar

Förkylningar och andra besvär i näsan kan slå till snabbt, så du kan snabbt börja känna dig risig. PHYSIOMERs nässköljningar PHYSIOMER Normal Jet, PHYSIOMER Strong Jet och PHYSIOMER Baby lindrar effektivt men skonsamt förkylnings- symptom som täppt och rinnande näsa. PHYSIOMER rengör näsan och de övre andningsvägarna så du får lättare att andas vid förkylning och andra besvär i näsan. Om du vill ha en naturlig lösning för att ge välbehövlig lindring från förkylningssymtom samt hjälp att återställa andningen, kan du prova dessa produkter.

Naturligt avsvällande nässpray

Har du förkylnings- eller allergisymptom? PHYSIOMER Hyperton kan hjälpa dig lindra symtomen– med hjälp av allt det goda från havet.

PHYSIOMER Hyperton består av mineralrikt saltvatten, hjälper till att återställa nässlemhinnan, och driva ut överflödig vätska. Denna naturliga lösning lindrar nästäppa vid förkylning, näs- och bihålebesvär och allergi.

Förkylning och influensa

Nysningar, feber, rinnande näsa, nästäppa, ont i halsen och huvudvärk – med förkylningen kommer en rad symtom. Som den vanligaste infektionssjukdomen hos människor kommer de flesta vuxna att få förkylning två eller tre gånger om året, så det är värt att tänka på att förebygga och behandla symtomen innan de uppstår. För att minska antalet förkylningar under vinterperioden och underlätta andningen under en förkylning, erbjuder PHYSIOMER® ett komplett sortiment av näsvårdsprodukter. PHYSIOMER är aktiva och hygieniskt förebyggande produkter som hjälper vid olika typer av näsbesvär.

Nästäppa och andra besvär i näsan

Visste du att PHYSIOMER Normal Jet, PHYSIOMER Strong Jet och PHYSIOMER Baby kan behandla täppt näsa och göra det lättare att andas? Våra naturliga produkter innehåller havsvatten och lindrar nästäppa samtidigt som de återfuktar näsgångarna. Näsrengöring med PHYSIOMER Normal Jet, PHYSIOMER Strong Jet och PHYSIOMER Baby sköljer rent näsan från smittämnen och hjälper till att återställa nässlemhinnans skyddsbarriär.

Allergener

Har du en känslig näsa som är benägen för pollenallergi? PHYSIOMER erbjuder ett sortiment med lösningar anpassade till dina olika symtom. T.ex. är PHYSIOMER Hyperton en nässpray som lindrar nästäppa vid förkylning, näs- och bihålebesvär (rinosinuit) och allergi. Den minskar trycket i bihålorna och är speciellt anpassad för kroniska symtom och kan användas dagligen. Vid allergier kan PHYSIOMER Hyperton användas som en avsvällande behandling. Det är tillverkat av saltvatten, som är skonsamt mot den känsliga nässlemhinnan så det kommer inte att orsaka några biverkningar som irritation eller torrhet, och medför ingen risk för beroende.

Product Listing

Relaterade produkter

normal-jet

PHYSIOMER Normal Jet

strong-jet

PHYSIOMER Strong Jet

baby

PHYSIOMER Baby